Ansiktsbehandlingar

De flesta av oss jagar snabba lösningar men vet egentligen att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. Att med jämna mellanrum besöka en professionell hudterapeut borde vara lika självklart som frisör eller tandläkare. En ansiktsbehandling är dessutom ett tillfälle då du får uppdaterade rekommendationer om nyheter och hudvårdsprodukter som passar just din hud, dina behov och skyddar mot allt det som påskyndar hudens åldrande. Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående.

Våra ansiktsbehandlingar

GRODANS SIGNATURBEHANDLING

Behandlingen alla vill ha! En specialutformad behandling hos oss på Grodan med det där lilla extra. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, skalpmassage, porrengöring, frans & brynfärg, formning av ögonbryn, beauty diamond roller, massage av ansikte, dekolltage & nacke, mask, handmassage, dagcreme och vårdande foundation.

KLASSISK

För dig som önskar en klassisk behandling som passar alla. Välkomstmassage,rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, formning av ögonbryn, massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask, dagkräm och vårdande foundation. Vid tillägg av specialmask: 100 kr

DJUPRENGÖRANDE

För dig som vill fokusera på orenheter. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande foundation.

AVKOPPLANDE

För dig som önskar en skön stund och att få en mjuk och fin hud. Rengöring,hudanalys, formning av ögonbryn, peeling, ansikts- och dekolletagemassage, mask, vårdande foundation. Vid tillägg av specialmask: 100 kr

KLASSISK MAN

Män har ofta en kraftigare hud som utsätts för mycket rakning och kan därför ofta upplevas som torr och känslig. Vi har anpassat denna behandling för att få tillbaka fukt och lyster men även en stund för underbar avkoppling. Välkomstmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask och vårdande dagkräm. Vid tillägg av specialmask: 100 kr

TONÅR

För dig som är under 20 år och har en fet/blandhud eller en oren tonårshud. Rengöring, peeling, ånga, portömning samt avslutande mask.

Dermaplaning

Dermaplaning är en smärtfri behandling där vi med hjälp av ett skalpellblad avlägsnar vellushår och döda hudceller. Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet. Resultatet blir en slätare, ljusare och mer strålande hud omedelbart. Behandlingen är ett bra alternativ för alla som vill ha en perfekt hud med eller utan smink, det möjliggör också mycket bättre penetration av dina hudvårdsprodukter.

Finns även i kombination med en djuprengöring.

DIN TID

För dig som önskar en snabb, intensiv, skräddarsydd behandling. Tillsammans fokuserar vi på det du önskar just idag! Plocka en del från någon av våra signaturbehandlingar exempelvis kortare portömning, ansiktsmassage eller nattrutin.

NBE KROPP ADD ON

NBE Kropp Add On är en kroppsbehandling som du kan lägga till som en extra behandling samtidigt som din huvudbehandling utförs. Du kan lägga till NBE Kropp Add On till alla Grodans behandlingar som är minst 30 minuter långa. NBE är en behandling som påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser med hjälp utav radiofrekvens.

Lägg till exemplevis:
• Fettreducering
• Cellulitreducering
• Detox
• Lymfdränage
• Slapp hud (mage, armar, ben)

Konsultation sker innan behandling för att ta reda på vad just du vill jobba på.

TILLÄGGSMENY

I samband med att du bokar en behandling har du möjlighet att lägga till fler behandlingar för att få ut mesta möjliga av din stund hos oss. Observera att behandlingarna i tilläggsmenyn inte kan bokas separat!

Frans- och brynfärg 260 kr

Färgning av fransar 200 kr

Formning av bryn 200 kr

Färgning  av bryn 200 kr

Skalpmassage 120 kr

Vaxning överläpp 100 kr

Vaxning överläpp + haka 150 kr

Vaxning ansikte 215 kr

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.