BIOLOGIQUE RECHERCHE

Avancerad hudvård med fransk finess! Bakom flaskor i cool retrodesign gömmer sig det mest innovativa, högkoncentrerade och aktiva på marknaden. Detta “haute couture” och kultförklarade hudvårdsmärke har 40 år av forskning i bagaget och säljs på de mest exklusiva hudvårdsklinikerna i 70 länder världen över.

Värt att veta

Biologique Recherche’s filosofi grundar sig i viljan att skräddarsy hudvården optimalt efter hudens kondition och ge alla hudtyper anti-agevård. De kallar hudens tillstånd för Skin Instant. Produkter och behandlingar anpassas efter hur huden mår just nu och hur den påverkas av årstid, klimat och inre faktorer. Huden balanseras och byggs upp från grunden med hjälp av den senaste tekniken och de allra finaste, kallpressade extrakten.

Våra behandlingar

SECONDE PEAU ”SECOND SKIN”

En ny lyftande behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT

En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

BOOSTER VIP O2

Tack vare sin innovativa sprakande struktur och sin unika formel är Booster VIP O2 en revolution inom ansiktsbehandlingar. Dess aktiva ingredienser gör det möjligt för celler att andas bättre så att de kan producera mer energi och proteiner av högre kvalitet. En mikromassage-teknik som liknad bindvävsmassage kombineras med Chlorella Sorokiniana mikroalger vilket stimulerar överhuden till att syresätta hudvävnad. Huden kommer verkligen att avgiftas, återfå liv, bli klarare och rengöras på djupet från föroreningar.

SKIN INSTANT LAB

Nyfiken på hur din hud mår under ytan? Boka en tid för en session i vårt unika Skin Instant Lab! (Ingår vid första besöket på en Biologique Recherche-behandling).

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.