BORTTAGNING AV KÄRL OCH FLÄCKAR

Vi erbjuder två olika behandlingar som tar bort oönskade hudförändringar, pigmenteringar, kärl, åldersvårtor med mera. Beroende på hur din hud ser ut kan vi antingen bränna eller frysa problemområdet och på så sätt uppnå ett fint och jämnt resultat. Innan du bokar en behandling ber vi dig komma in för en kostnadsfri konsultation så vi kan guida dig till den behandling som passar din hud bäst.

Kom ihåg

Behandlingarna CryoPen och Diatermi går inte att boka via webben. Det beror på att vi alltid vill göra en konsultation och titta på din hy innan vi tillsammans bestämmer vilken behandling som passar dig bäst. Välkommen in till oss i butiken så hjälper vi dig!

Våra behandlingar

CRYOPEN

CryoPen är en frysbehandling av oönskade (godartade) hudförändringar och pigmenteringar. Under behandlingen fryser vi det utsatta området. Efter behandlingen kommer huden att vitna och du kan uppleva rodnad och en stickande känsla. Inom 3-5 dagar bildas en sårskorpa som sedan faller bort och du kan då se förbättringar i huden. Vi behandlar endast godartade hudförändringar, rådfråga din vårdcentral om du vill ha hjälp att bedöma dina hudförändringar.

DIATERMI

Diatermi är en värmebehandling som avlägsnar kärl, åldersvårtor och fibrom i ansiktet. Med hjälp av en tunn engångsnål i guld bränns kärlen som sedan drar ihop sig. Efter behandlingen bildas en skorpa som faller av efter några dagar och kärlet är då borta eller kraftigt reducerat. Behandlingen är mycket effektiv och dessutom snabb och enkel.

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.