Infuzion

Infuzion är behandlingen för dig som vill ha snabbt och effektivt resultat utan nålar. Den nya revolutionerande fillerbehandlingen reducerar dina rynkor på endast 20 minuter. Infuzion är en behandlingsmetod där vitaminberikad hyaluronsyra förs ner i huden via hårfollikeln och svettkörteln med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet, minskade mörka ringar under ögonen och ger en jämnare och finare hudyta med lyster. Går även att boka som kombobehandling med kemisk peeling eller dermapen.

Våra behandlingar

INFUZION

DERMAPEN & INFUZION

Vill man maximera ytterligare, rekommenderar vi vår kombinerade behandling med dermapen och infuzion. Då man först utför dermapen för att öppna upp porerna ordentligt, därmed kan infuzion verka ännu bättre och skapa ett ännu bättre resultat, behandlingen ger en uppstramande effekt med ett fantastiskt glow. 

NBE KROPP ADD ON

NBE Kropp Add On är en kroppsbehandling som du kan lägga till som en extra behandling samtidigt som din huvudbehandling utförs. Du kan lägga till NBE Kropp Add On till alla Grodans behandlingar som är minst 30 minuter långa. NBE är en behandling som påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser med hjälp utav radiofrekvens.

Lägg till exemplevis:
• Fettreducering
• Cellulitreducering
• Detox
• Lymfdränage
• Slapp hud (mage, armar, ben)

Konsultation sker innan behandling för att ta reda på vad just du vill jobba på.

SUPERGLOW

En riktigt lystergivande behandling som passar de flesta som vill få en jämnare hudton, bättre hudstruktur eller bara en fräsch hud med massor av lyster. Behandlingen innehåller peeling, ytlig nålning med Dermapen, Infuzion volymizer hydroboost, mask, glow-ampull samt solskydd som du sedan får ta med dig hem!

REKOMMENDATION

Man bör göra 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum för optimalt resultat sedan med 2 boozter sedan 1 volumizer sedan, 1 underhållsbehandling var 6:e månad. Bokar du fler behandlingar på en gång, en så kallad kur så får du 20% rabatt.