NANNIC NBE 3000

En unik metod för hudföryngring och hudkorrigering – utan nålar och utan smärta. En av de mest efterfrågade behandlingen på marknaden som ger långvariga och synliga resultat. Med elektromagnetisk energi ger vi nytt liv till cellerna – så att de återigen börjar arbeta som de gjorde när dem var unga och friska. Syrenivåerna i huden ökar av den varma massagen och skickar näring till cellerna, och på sikt ökar produktion av kollagen och elastin i huden. NBE fungerar även som en detox av huden och sätter igång cirkulation och metabolism.

Värt att veta

Behandlingen kan behandla slapp hud, rynkor, pigmenteringar, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, påsar, ytliga kärl, förstorade porer, oren hud, samt så utför vi anti-stressbehandling för dig som önskar en mer harmonisk livsstil.

Våra behandlingar

NBE ANSIKTE 45 MIN

En avkopplande behandling som ger ett direkt lyft! Det ingår noggrann rengöring samt keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Detta följs upp med en fantastisk varm massage som utförs med hjälp utav ett NBE verktyg som också får anpassat cellidentiskt serum att slussas djupt ned i huden. Behandlingen avslutas med en magisk algmask som återfuktar, lugnar och sluter porerna.

Vi rekommenderar en kur om fem gånger för maximalt resultat.

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 5980 kr

NBE ANSIKTE 75 MIN

En avkopplande och effektiv ansiktsbehandling som ger ett omedelbart lyft! Det ingår noggrann rengöring samt keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Detta följs upp med en fantastisk varm och lång massage som utförs med hjälp utav ett NBE verktyg som också får anpassat cellidentiskt serum att slussas djupt ned i huden. Behandlingen avslutas med en magisk algmask som återfuktar, lugnar och sluter porerna.

Vi rekommenderar en kur om fem gånger för maximalt resultat.

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 7180 kr

NBE ANTI-STRESSBEHANDLING

En otroligt avkopplande och harmonisk behandling där du får en rogivande stund för kropp och själ. Blodcirkulationen ökar och trötta och spända muskler slappnar av. Behandlingen ger dig i längden bättre fokus, reducerad stressnivå, bättre sömn och bättre matsmältning.

Under behandlingen ligger du uppkopplad med värmeplattor som ger en varm och behaglig känsla i hela kroppen. Du masseras med två handenheter för att släppa på spänningar och för att öka lymfflödet. Samt så masseras du växelvis av din terapeut.

Vi rekommenderar en kur om fem gånger för maximalt resultat.

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 4800 kr

NBE KROPP

NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling som verkar slimmande, uppstramande samt behandlar celluliter och bristningar. Behandlingen påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser. Tillsammans med din terapeut planerar ni ihop en behandlingsplan för att uppnå just dina mål.

Behandlingsområden:
• Lymfdränage
• Detox
• Bristningar
• Celluliter
• Slapp hud
• Fettreducering

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 5400 kr

NBE KROPP ADD ON

NBE Kropp Add On är en kroppsbehandling som du kan lägga till som en extra behandling samtidigt som din huvudbehandling utförs. Du kan lägga till NBE Kropp Add On till alla Grodans behandlingar som är minst 30 minuter långa. NBE är en behandling som påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser med hjälp utav radiofrekvens.

Lägg till exemplevis:
• Fettreducering
• Cellulitreducering
• Detox
• Lymfdränage
• Slapp hud (mage, armar, ben)

Konsultation sker innan behandling för att ta reda på vad just du vill jobba på.

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.