HÅRBORTTAGNING MED VAXNING

Huden håller sig mjuk och hårfri i flera veckor och du slipper stubbig utväxt. Har du rakat dig tidigare kan det behövas flera vaxbehandlingar för hållbart resultat. Efter upprepade behandlingar blir ofta hårväxten tunnare och glesare. Låt håret växa ut några millimeter och låt bli att smörja in huden samma dag som du bokat tid – då blir vaxningen effektivare.

BOKAR DU FLER ÄN EN VAXBEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE FÅR DU 20% PÅ DEN BILLIGASTE BEHANDLINGEN.

Våra behandlingar

BEN

Hela ben inkl bikinilinje 695 kr

Hela ben inkl brasiliansk vaxning 995 kr

Halva ben inkl brasiliansk vaxning 895 kr

Hela ben 545 kr

Halva ben inkl knä och bikinilinje 545 kr

Halva ben inkl knä 495 kr

Bikinilinje 375 kr

ARMAR, RYGG OCH BRÖST

Armar 375 kr

Armhålor 295 kr

Rygg 495 kr

Bröst 375 kr

ÖVRIGA DELAR

Brasiliansk vaxning (endast kvinnor över 18 år) 500 kr

Ansikte 315 kr

Överläpp 175 kr

Överläpp och haka 215 kr

Tilläggsmeny

I samband med att du bokar en behandling har du möjlighet att lägga till fler behandlingar för att få ut mesta möjliga av din stund hos oss. Observera att behandlingarna i tilläggsmenyn inte kan bokas separat!

Frans- och brynfärg 260 kr

Färgning av fransar 200 kr

Formning av bryn 200 kr

Färgning  av bryn 200 kr

Skalpmassage 120 kr

Vaxning överläpp 100 kr

Vaxning överläpp + haka 150 kr

Vaxning ansikte 215 kr

INSTRUKTIONER – INNAN EN BRASILIANSK VAXNING

 • För bästa resultat bör du vänta minst 5-6 veckor innan din vaxning. Detta för att uppnå bästa resultat då håret växer i flera olika faser.
 • Första gångerna bör man vara beredd på att inte riktigt allt hår följer med och då beror det på att den sista växtfasen inte kommit upp riktigt eller att du inte väntade tillräckligt länge innan dit besök.
 • Raka/epilera/vaxa EJ hemma själv mellan dina vaxbesök. Du får bättre resultat om du låter det vara.
 • Duscha och skrubba gärna huden innan ditt besök.
 • Använd gärna bomullstrosor och löst sittande byxor när du skall vaxa dig så att huden kan andas och får vila efter vaxningen.
 • Har du mens vill vi gärna att du har tampong i men tänk på att veckan innan och veckan efter mens är smärttröskeln som lägst.
 • Peela gärna området försiktigt med en skrubbhandske 1-2 gånger i veckan (ej 48 timmar efter vaxning).

INSTRUKTIONER – EFTER EN BRASILIANSK VAXNING

 • Undvik onödig friktion eller att ta på det vaxade området första timmarna efter vaxning för att inte irritera området mer än nödvändigt.
 • Undvik dusch, parfymerade produkter, träning, bastu, solarium och vanlig solande samt att bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta på grund av att hårsäckarna är öppna och huden är extra känslig. Det kan annars uppstå inflammationer i hårsäckarna.
 • Använd gärna kroppspuder i 24 h efter din brasilianska vaxning. Pudret verkar lugnande och läkande samt att det blir ett extra skydd mot inflammerande hårsäckar.
 • För att undvika inflammerade hårsäckar – använd folisan morgon och kväll till håret har växt ut.

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.