För kroppen

Våra kroppsbehandlingar

SKRUBB OCH LÄTT MASSAGE

Peeling som tar bort döda hudceller och ger dig en silkeslen känsla. Därefter en helkroppsmassage med återfuktande/närande olja. Passar innan/efter sol och bad.

GRODANS LYXKUR

Detta är vår mest exklusiva behandling, helt utöver det vanliga! Innehåller kroppspeeling, helkroppsmassage, ansiktsrengöring, peeling, porrengöring, ansiktsmassage, mask, skalpmassage och dagkräm. Behandlingen avslutas med en vårdande foundation.

RYGGMASSAGE

Avslappnande massage på rygg och nacke.

KROPPSMASSAGE

Avslappnande massage för rygg, axlar, nacke och baksida kropp.

KLASSISK MASSAGE

Avslappnande massage för rygg, axlar, nacke och baksida kropp.

GRAVIDMASSAGE

Avslappnande massage för den blivande mamman. Du ligger på en gravidkudde och får en härlig, avslappnande massage på rygg och nacke. Vi anpassar massagen efter dina förutsättningar. Du är välkommen att boka när du kommit efter vecka 12.

NBE ANTI-STRESSBEHANDLING

En otroligt avkopplande och harmonisk behandling där du får en rogivande stund för kropp och själ. Blodcirkulationen ökar och trötta och spända muskler slappnar av. Behandlingen ger dig i längden bättre fokus, reducerad stressnivå, bättre sömn och bättre matsmältning.

Under behandlingen ligger du uppkopplad med värmeplattor som ger en varm och behaglig känsla i hela kroppen. Du masseras med två handenheter för att släppa på spänningar och för att öka lymfflödet. Samt så masseras du växelvis av din terapeut.

VI rekommenderar en kur om fem gånger för maximalt resultat.

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 4800 kr

NBE KROPP

NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling som verkar slimmande, uppstramande samt behandlar celluliter och bristningar. Behandlingen påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser. Tillsammans med din terapeut planerar ni ihop en behandlingsplan för att uppnå just dina mål.

Behandlingsområden:
• Lymfdränage
• Detox
• Bristningar
• Celluliter
• Slapp hud
• Fettreducering

Kur om fem gånger (femte behandlingen på köpet) 5400 kr

NBE KROPP ADD ON

NBE Kropp Add On är en kroppsbehandling som du kan lägga till som en extra behandling samtidigt som din huvudbehandling utförs. Du kan lägga till NBE Kropp Add On till alla Grodans behandlingar som är minst 30 minuter långa. NBE är en behandling som påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser med hjälp utav radiofrekvens.

Lägg till exemplevis:
• Fettreducering
• Cellulitreducering
• Detox
• Lymfdränage
• Slapp hud (mage, armar, ben)

Konsultation sker innan behandling för att ta reda på vad just du vill jobba på.

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.