Make Up

Möjligheterna hur du kan betona och förstärka med make up är oändliga. Framhäv dig själv och din personlighet genom skuggor och nyanser. Vi jobbar med välkända makeupmärken som är mycket mer än bara makeup, detta är en fortsättning på hudvården.

Våra behandlingar

BRUD

1895 kr

När du gifter dig är det viktigt att allt stämmer och att inget lämnas åt slumpen. På bröllopsdagen vill man se rosig och fräsch ut, därför är det viktigt att ta hand om sin hy på bästa möjliga sätt i tid. Vi visar både hur du får en nyponfräsch lyster och hur du tar fram din naturliga skönhet. Brudmakeupen provar vi tillsammans med Dig. Den ska passa din personlighet och lyfta fram ditt vackraste jag. Det är dessutom viktigt för att bröllopsfotot skall blir det bästa. Makeupen skall vara lika fin inomhus som utomhus och den ska dessutom hålla långt fram mot natten.

Tillägg av lösögonfransar: 100 kr

FEST / BAL / BRUD

2195 kr

Inklusive konsultation på annan salong.

Tiden går fort och för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt av denna dagen kan vi komma till den plats som passar dig.

Tillägg av lösögonfransar: 100 kr

FEST OCH BAL

750 kr

Unna dig lite lyx innan en fest. Du får en makeup som passar ditt ansikte, dina färger och lyfter fram ditt vackraste jag. En makeup som håller hela festen.

Tillägg av lösögonfransar: 100 kr

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.