Vackra ögon

Ögonbryn och ögonfransar är små men viktiga detaljer som gör stor skillnad för ditt utseende. Välformade bryn och färgade fransar lyfter fram ögonen, du slipper använda mascara varje dag och ser pigg och fräsch ut. Färgen sitter i ca en månad.

Våra ögonbehandlingar

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING NYTT SET – SINGELFRANSAR

Perfekt för dig som vill ha en så naturlig look som möjligt men även för dig som provar fransförlängning för första gången.

PÅFYLLNING SINGELFRANSAR

Återbesök måste ske mellan 3-4 veckor efter ditt förra besök. Vi skalar bort de fransar som inte längre är fina och fyller på där du tappat.

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING NYTT SET- BLACK DIAMOND

Black diamond är en mer intensivt svart och platt frans. Eftersom denna frans är lite grövre så rekommenderar vi att dina egna fransar är tjocka och tåliga.

PÅFYLLNING BLACK DIAMOND

Återbesök måste ske mellan 3-4 veckor efter ditt förra besök. Vi skalar bort de fransar som inte längre är fina och fyller på där du tappat.

LASHLIFT

Permanent fransböjning som håller i 6-8 veckor.

LASHLIFT MED FRANSFÄRGNING

Permanent fransböjning som håller i 6-8 veckor. Med fransfärgning får du en ännu mer intensiv effekt.

LASHLIFT MED FRANS & BRYNFÄRG INKL. FORMNING AV BRYN

Permanent fransböjning som håller i 6-8 veckor. Med fransfärgning får du en ännu mer intensiv effekt och tillsammans mer färgning och formning av bryn får du en fin helhet.

Browlift inkl. keratin, brynfärg, formning av bryn

Här fixerar vi brynen i önskad riktigt uppåt vilket resulterar i att brynen ser tätare och fylligare ut samt skapar större möjligheter till att skapa ett tjockare och mer välformat bryn. Även perfekt för dig som har lite vilda eller stökiga bryn 

FRANS- OCH BRYNFÄRG & FORMNING AV BRYN

FÄRGNING & FORMNING AV BRYN

FRANSFÄRGNING

FRANSFÄRGNING & FORMNING AV BRYN

FÄRGNING ELLER FORMNING AV BRYN

FORMNING AV BRYN FÖR MÄN

NBE KROPP ADD ON

NBE Kropp Add On är en kroppsbehandling som du kan lägga till som en extra behandling samtidigt som din huvudbehandling utförs. Du kan lägga till NBE Kropp Add On till alla Grodans behandlingar som är minst 30 minuter långa. NBE är en behandling som påverkar hela lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser med hjälp utav radiofrekvens.

Lägg till exemplevis:
• Fettreducering
• Cellulitreducering
• Detox
• Lymfdränage
• Slapp hud (mage, armar, ben)

Konsultation sker innan behandling för att ta reda på vad just du vill jobba på.

Tilläggsmeny

I samband med att du bokar en behandling har du möjlighet att lägga till fler behandlingar för att få ut mesta möjliga av din stund hos oss. Observera att behandlingarna i tilläggsmenyn inte kan bokas separat!

Frans- och brynfärg 260 kr

Färgning av fransar 200 kr

Formning av bryn 200 kr

Färgning  av bryn 200 kr

Skalpmassage 120 kr

Vaxning överläpp 100 kr

Vaxning överläpp + haka 150 kr

Vaxning ansikte 215 kr

Instruktioner - innan fransförlängning

Ha ej smink eller en fet, oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har eller har haft infektion i ögonen någon gång under de senaste 3 veckorna.

INSTRUKTIONER – EFTER FRANSFÖRLÄNGNING

  • Efter behandlingen bör du vänta i 24 timmar med att duscha, bada i simhall, sola solarium eller basta. Anledningen till detta är att limmet ska härda tillräckligt.
  • Borsta fransarna två gånger om dagen med den medföljande borsten du får av mig.
  • Tvätta alltid ansiktet två gånger om dagen med Lash for Lash skumrengöring.
  • Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.
  • För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för påfyllning var 3-4:e vecka.
  • Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det sliter på dina fransar och kan göra mycket ont. I värsta fall kan du dra loss dina egna fransar.
  • Använd endast vattenbaserad mascara. Vattenfast eller oljebaserad mascara får ej användas. Använd inget smink som måste tas bort med sminkremover. Var medveten om att om du använder mascara på din fransförlängning är risken att de trillar av snabbare mycket större.
  • Sov inte med fransarna mot kudden på natten.
  • Ju mer försiktig du är med dina fransar, desto längre håller de.

Kom ihåg

Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på dryck med tilltugg. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.