Hudterapeut, massör och nagelterapeut sökes!

Nu söker vi Växjös bästa terapeuter! Vill du utvecklas tillsammans med oss och bli en del av en av Växjös mest prestigefyllda salonger? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med behandlingar, se vilka behandlingar vi erbjuder i menyn ovanför. Du kommer också att jobba mycket med hudvårdsrådgivning i vår butik som alltid är bemannad med en hudterapeut.

Din bakgrund och egenskaper
Du är utbildad hudterapeut, massör eller nagelterapeut. Erfarenhet är bra men inget krav. Du har ett brinnande intresse för hudvård och god kännedom om branschen. Du ska vara noggrann men effektiv och ta stort ansvar. Fingertoppskänsla för god service och kundvård är helt avgörande för att arbeta hos oss. Vi söker dig som är positiv, driven och vill arbeta i ett högt tempo. Du arbetar för kundens bästa i alla lägen, ser alltid möjligheter och lösningar samt älskar ditt jobb!

Låter detta som ditt drömjobb?
Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Amanda på amanda@grodanofsweden.se. Vi ser fram emot din ansökan!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *