Vi är Grodan of Sweden

De flesta av oss jagar snabba lösningar men vet egentligen att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. Att med jämna mellanrum besöka en auktoriserad hudterapeut borde vara lika självklart som frisör och tandläkare. Vid ditt behandlingstillfälle får du uppdaterad rekommendation om nyheter och hudvårdsprodukter som passar din hud och dina behov. 

Vi är duktiga på att se till dina behov och erbjuder dig behandlingar i lugn, tyst och avslappnad miljö. För oss är kunskap, noggrannhet och total kundservice viktigt för att ge Dig det allra bästa. Vi gör allt för att du ska må som en prins eller prinsessa.

JESSICA

Auktoriserad hudterapeut
Jessica har jobbat som auktoriserad hudterapeut sedan -84 och drivit salong under många år. Hon är den enda hudterapeuten i Växjö som har både tagit Cidesco Examen, Mästarbrev och Diatermicertifikat. Jessica är inte bokningsbar på vår hemsida, för att boka behandling hos henne ring 0470-711200 eller kom in till oss så hjälper vi dig!

FELICIA

Auktoriserad hud- & spaterapeut
För tillfället är Felicia föräldraledig
 
Felicia erbjuder behandlingar för hela kroppen. Hon får dig alltid att känna dig väl omhändetagen och ser till att du får den behandling som passar just dina önskemål bäst. Felicia har läst till hud- och spaterapeut med internationell Cidesco-examen på Hudvårdshögskolan IBS i Stockholm.

Malin

Auktoriserad hud- & spaterapeut

För tillfället är Malin föräldraledig

Malin är utbildad på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm med en internationell Cidesco-examen. Malin erbjuder dig behandlingar för hela kroppen och strävar alltid efter att du som kund ska få total avkoppling, fina resultat samt att lämna salongen med ett leende på läpparna.

Nina

Auktoriserad hud- & spaterapeut

För tillfället är Nina föräldraledig

Nina är utbildad på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm, och har även en internationell cidesco-examen. Nina erbjuder behandlingar för hela kroppen och kommer att ge dig både harmoniska stunder och grymma resultat. Viktigast för Nina att du som kund ska känna dig ordentligt omhändertagen.

Bra att veta

Vi på Grodan samarbetar också med en legitimerad hudläkare, för att du ska känna dig så trygg som möjligt under dina besök hos oss. Kontakta oss på Grodan of Sweden för mer information.

Kontakta oss

Grodan of Sweden
Bäckgatan 12, Växjö

Tel 0470-71 12 00
info@grodanofsweden.se

Observera att vi inte tar emot tidsbokningar och avbokningar via mail.

Öppettider

Butiken
Mån–fre 10.00–18.00

Behandlingar
Mån–tors 9.00-19.00
Fre 9.00-18.00